Mandulás csillagok

2013 december 27. | Szerző:

Erős túlzás, hogy ez a kis finomság kimeríti a bonbon fogalmát. De nem igényel semmilyen konyhai előképzettséget és még jól is néz ki. Ráadásul szemtelenül hamar elkészül.

A készen vásárolt marcipánmasszát porcukrozott deszkán vékonyra nyújtjuk majd csillag (vagy bármilyen) alakokat szaggatunk belőle. Gőz felett felolvasztunk egy kis csokit, majd egy ecset segítségével ízlésesen összemaszatoljuk magunkat és a csillagokat. Ha kellően csokis a tetejük, akkor mehetnek az aprított mandulába. Majd ugyanez a másik oldalán is. Azon még dolgozom, hogy a csokis, mandulás borítás után is felismerhető csillagok legyenek… 😀

Címkék:

Keresés

Legutóbbi kommentek

    Blogkövetés

    Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

    Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

    Üzenj a blogger(ek)nek!

    Üzenj a kazánháznak!

    Blog RSS

    Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!